Het federale operahuis in de hoofdstad van Europa

LA MONNAIE DE MUNT

Zangmoment op het Muntplein

In het kader van het Orfeo & Majnun-project organiseert de Munt een muziektheatervoorstelling en een openluchtstoet. Deze evenementen zijn het hoogtepunt van een grootschalig participatief proces waarin zowel lokale als internationale professionele kunstenaars samen met lokale gemeenschappen een multidisciplinair verhaal vertellen over de mythe van Orpheus en Eurydice en over het liefdesverhaal van Leila en Majnun.

De Munt nodigt alle amateur-, professionele en semiprofessionele koren in België uit om deel te nemen aan een collectief zangmoment tegenover het Muntgebouw op 30 juni 2018 tijdens de openluchtstoet (vooraf inschrijven is verplicht). Er zullen ook twee repetities plaatsvinden op 5 mei en 23 juni in de Grote Zaal van de Munt, onder leiding van Peter Spaepen.

Moneim Adwan, Howard Moody en Dick van der Harst componeerden elk een nummer voor dit participatieve project. Kom samen met ons deze drie nummers opvoeren en word zo actief deelnemer van dit uitzonderlijke muzikale evenement!

Wil je deelnemen? Neem contact op met z.skotnicki@demunt.be of orfeomajnun@lamonnaie.be vóór 20 april!

Of wil je zingen in een van de deelnemende koren? Laat het ons weten en wij vinden een koor in uw buurt!

Meer weten? Hier vind je de korte versies van de verhalen van Leila en Majnun en van Orpheus en Eurydice.

KOM MEER TE WETEN OVER DIT PROJECT
 
Praktische info
Downloads
Galerij

Galerij

Alone
Children - L'amour est la flamme qui...
Songs of Longing

Deel deze pagina