De Munt / La Monnaie DE MUNT / LA MONNAIE
© B. Uhlig

Eerste sopraan (geannuleerd)

De Munt is het federale operahuis in het hart van de hoofdstad van Europa dat internationaal gerenommeerde operaproducties, dansvoorstellingen en concerten realiseert en programmeert. 

Voor haar koor, rekruteert de Munt 1 eerste sopraan op 13 juni 2020 vanaf 10u.

Praktische info
  1. Uiterste inschrijvingsdatum: 29 mei 2020
    De deelnemers zijn pas ingeschreven na ontvangst van hun VOLLEDIG dossier (ingevuld online inschrijvingsformulier + CV + link naar uw persoonlijke video-opname). Onvolledige dossiers worden niet aanvaard.

  2. De selectiecommissie zal op grond van de video-opnames een voorselectie maken. U zal verwittigd worden na 29 mei 2019 (einde inschrijvingen) of u wel of niet wordt uitgenodigd voor de auditie.
    • Zorg er aub voor dat uw video over goede klank beschikt.
    • Geen opnames in kerken, deze ruimtes geven teveel galm voor de opnames.
    • Als u een opname van een opera opstuurt, vergeet dan niet te vemelden welke rol u vertolkt en op welk moment (minutage) u op de scène komt.
       
  3. De auditie vindt plaats in de Munt, Muntplein 5 – 1000 Brussel / 7de verdieping – Koorzaal.
     
  4. Aanvang van de auditie om 10u. Gelieve de hele dag vrij te houden. Een gedetailleerde uurschema wordt een week op voorhand meegedeeld. Iedereen wordt gevraagd 30 min voor aanvang van hun auditie aanwezig te zijn
     
  5. Indien u zich heeft ingeschreven en toch niet op de auditie aanwezig kan zijn, dient u ons hiervan op de hoogte te brengen voor de start van de audities. Als u dit niet doet kan u bij een volgend proefspel de deelname worden geweigerd.
     
  6. Verloning: brutomaandloon: min 2870,04 EUR - max 4412,48 EUR (in functie van de relevante professionele ervaring) + 4 % nevenrechten.
     
  7. Vervoers- en verblijfskosten zullen niet worden terugbetaald, evenmin indien als de auditie verplaatst of geannuleerd wordt. Gelieve te wachten tot u geselecteerd bent alvorens uw vervoersticket te kopen. 
     
Download de partituur

Downloads