Het Brussel-Hoofdstedelijk Gewest verbiedt alle culturele evenementen vanaf 26 oktober tot en met 19 november. Wij zullen onze gedupeerde klanten zo snel mogelijk contacteren.

Sluiten

Het federale operahuis in de hoofdstad van Europa

DE MUNT LA MONNAIE

Troika 2020-21

Na het succesvolle debuutjaar zet Troika zich in het seizoen 2020-21 verder. De Munt, KVS en Théâtre National Wallonie-Bruxelles presenteren opnieuw een ambitieuze gezamenlijke dansprogrammering en schuiven elk nog één coup de coeur uit hun aanbod naar voren. U vindt vanaf dit seizoen alle informatie én een centraal ticketsysteem op de nieuwe website www.troika.brussels.

Troika begon in het seizoen 2019-20 met zeventien dansvoorstellingen, waarvan minstens één van de drie theaters (co)producent was. Daarnaast presenteerden we een aantal partnerprojecten. Meer dan duizend Troika-bezoekers vonden zo de weg naar een voorstelling in een ander theater dan hun culturele thuisbasis. 

Vanaf dit seizoen vindt u alle informatie én een centraal ticketsysteem op de nieuwe website www.troika.brussels. Koopt u in één bestelling drie tickets – één Troika-voorstelling per theater – dan wordt u Troika-lid en geniet u meteen van 20% korting. Ook op alle toekomstige aankopen binnen het Troika-aanbod krijgt u vervolgens dezelfde korting. 

Als abonnee bent u automatisch lid van Troika en geniet u dus al vanaf uw eerste aankoop korting. Het aanbod bestaat uit vijftien dansvoorstellingen en per theater één coup de coeur: een productie die de drie artistiek directeurs uit hun reguliere aanbod als een persoonlijke favoriet naar voren schuiven. 

In de dansprogrammering die de Munt aanbiedt vindt u bekende namen als Anne Teresa De Keersmaeker en Sidi Larbi Cherkaoui terug. Van de eerste presenteren we samen met Rosas en Kaaitheater een spannende mix van oud en nieuw werk. Zo is er de reprise van Drumming en de creatie van een productie op de Goldbergvariaties van Bach. In KVS kunt u terecht voor werk van onder meer Wim Vandekeybus en Peeping Tom. Dit Belgische danscollectief ziet u dit seizoen ook aan het werk in Théâtre National Wallonie-Bruxelles, naast Serge Aimé Coulibaly (Faso Danse Théâtre). 

Ten slotte zijn er de coups de coeur: Bastarda in de Munt, Madame Bovary in de KVS en in Théâtre National Wallonie-Bruxelles de voorstelling Contes et légendes van Joël Pommerat. 

We hopen dat dit aanbod u prikkelt om onze drie theaters te ontdekken. 

Deel deze pagina