De Munt / La Monnaie DE MUNT / LA MONNAIE

Name a seat

Getuig van uw speciale band met ons huis door uw naam of die van een dierbare aan te brengen op een zitplaats in ons theater. Gegraveerd op een elegante messing plaat siert de naam van uw keuze onze Grote Zaal voor een periode van 5 of 10 jaar, terwijl u met uw gift het unieke vakmanschap van onze ateliers in stand helpt te houden.

Vier categorieën:
1. BALCONY

Solo: € 2500 – Duo: € 4000
(na fiscale aftrek: € 1 375  – € 2 200)

Zitplaats in 2de categorie

  • Voor de duur van 5 jaar ziet u de naam van uw keuze bevestigd op een zetel in de Grote Zaal en vermeld op de website.
  • Het eerste jaar wordt u Patron van de Munt en ontvangt u een uitnodiging voor de receptie bij de inauguratie van de naamplaatjes.
2. PARTERRE

Solo: € 8000 – Duo: € 12 000
(na fiscale aftrek: € 4 400 – € 6 600)

Zitplaats in 1ste categorie

  • Voor de duur van 5 jaar ziet u de naam van uw keuze bevestigd op een zetel in de Grote Zaal en vermeld op de website. 
  • Het eerste jaar wordt u Mecenas van de Munt en ontvangt u een uitnodiging voor de receptie bij de inauguratie van de naamplaatjes.
3. ROYAL BALCONY

Solo: € 18 000 – Duo: € 22 000
(na fiscale aftrek: € 9 900 – € 12 100)

Zitplaats in categorie Gold

  • Voor de duur van 5 jaar ziet u de naam van uw keuze bevestigd op een zetel in de Grote Zaal en vermeld op de website en in de seizoensbrochure. 
  • Het eerste jaar wordt u Mecenas Gold van de Munt en ontvangt u een uitnodiging voor de receptie bij de inauguratie van de naamplaatjes, voor twee repetities van een opera en voor een fotosessie in de Munt.
4. THE QUEEN’S EYE

Solo: € 30 000 – Duo: € 35 000
(na fiscale aftrek: € 16 500 – € 19 250)

Zitplaats in categorie Gold 

  • Voor de duur van 10 jaar ziet u de naam van uw keuze bevestigd op een zetel in de Grote Zaal en vermeld op de website en in de seizoensbrochure. 
  • Het eerste jaar wordt u Mecenas Platinum van de Munt en ontvangt u een uitnodiging voor de receptie bij de inauguratie van de naamplaatjes, voor vier repetities van een opera en voor een fotosessie in de Munt.
     
Bekijk het zaalplan

 

reserveringsrecht

De naam van uw keuze staat onder voorbehoud van de goedkeuring door de dienst PR & Development. Een gepersonaliseerde fauteuil biedt u geen exclusief reserveringsrecht voor deze zitplaats. Alle fauteuils (behalve die van Categorie Gold) zijn verwijderbaar en kunnen bij uitzondering tijdelijk weggenomen worden voor bepaalde producties.

CONTACT

mecenaat@demunt.be

+32 2 210 84 19