MM Tickets is gesloten van maandag 5 juli tot en met maandag 17 augustus en is opnieuw open vanaf dinsdag 18 augustus. 

Sluiten

Het federale operahuis in de hoofdstad van Europa

LA MONNAIE DE MUNT

© Wim Vanmaele

The Art of Giving

Help ons om de schijnwerpers van de Munt gericht te houden op artiesten

Al is de Munt een gesubsidieerde culturele instelling, uw steun – hoe klein ook – maakt voor ons het verschil. Verdiep daarom uw operaervaring met een bijzondere betrokkenheid en ontdek welke mogelijkheden ‘The Art of Giving’ te bieden heeft.

Dankzij u kunnen we internationaal gewaardeerde opera-, dans-, en muziekproducties blijven creëren. Dankzij u kunnen we mensen via onze sociale en educatieve projecten sterker maken. Dankzij u kunnen we onze artistieke en maatschappelijke impact in het hart van Europa vergroten. U vormt daarom de hoeksteen van onze Muntcommunity en geniet van alle voordelen die bij deze positie horen. Beleef het avontuur van de Munt vanop een plaats nog dichter dan de eerste rij.

Schenken via een storting

De Munt steunen kan op het rekeningnummer: IBAN BE86 0910 1214 6550 / BIC GKCCBEBB  (Uw gift is 100% fiscaal aftrekbaar vanaf € 40)

SCHENKEN VIA UW TESTAMENT

Met een testament, een legaat of een duolegaat helpt u mee de toekomst van ons huis, en dat waar het voor staat, te waarborgen. De Munt is een van de officieel erkende goede doelen en geniet van een bijzonder statuut inzake successierechten. Dat betekent dat uw nalatenschap op een klein deel na integraal bij ons theater terechtkomt. Bovendien kan bij een schenking aan zowel een goed doel als aan uw erfgenamen, het goede doel via bepaalde technieken de schenkbelasting of de erfbelasting van uw erfgenamen overnemen. Meer info op www.testament.be

Galerij

Galerij

Keep the lights on !

Deel deze pagina