MM Tickets is gesloten van donderdag 25 tot en met maandag 29 mei en is opnieuw open vanaf dinsdag 30 mei. Meer info

Sluiten

Het federale operahuis in de hoofdstad van Europa

De Munt / La Monnaie

© Camille Cooken

MM Patrons & MM Maecenas

Uw steun maakt het verschil voor dit huis, onze artiesten en muzikanten. Doe een gift en help ons onze ambities te blijven waarmaken.

MM PATRONS

Raak betrokken bij het reilen en zeilen van een operahuis, dat dankzij u de hoogste artistieke kwaliteit kan blijven leveren. MM Patron worden kan al vanaf € 40 en u bepaalt zelf onder welke projecten u uw schouders zet. Via onze vipservices geniet u voorrang bij de reservering van abonnementen en tickets naast tal van andere voordelen. Als MM Patron Silver en Gold gaat uw engagement verder en vouwt uw voordelenwaaier nog breder uit.

De Munt steunen kan op het rekeningnummer: IBAN BE86 0910 1214 6550 / BIC: GKCCBEBB (Uw gift is 100% fiscaal aftrekbaar vanaf € 40)

MM MAECENAS

Wilt u nog een stapje verder? Als MM Maecenas, Maecenas Silver, Gold of Platinum maakt u deel uit van het kloppende hart van de Munt, een gepassioneerd netwerk waarmee u de banden kan aanhalen tijdens premièrerecepties, het galadiner en ontmoetingen met artiesten. Zet u in voor onze projecten aan de zijde van Peter de Caluwe. Wilt u bijvoorbeeld een wereldcreatie helpen realiseren of de drempel tot onze producties verlagen voor jongeren en kwetsbare groepen? Dat, en zelfs uw persoonlijke voorstellen, maken we graag samen met u mogelijk.

De Munt steunen kan op het rekeningnummer: IBAN BE86 0910 1214 6550 / BIC: GKCCBEBB (Uw gift is 100% fiscaal aftrekbaar vanaf € 40)

Schenken via uw testament

Met een testament, een legaat of een duolegaat helpt u mee de toekomst van ons huis, en dat waar het voor staat, te waarborgen. De Munt is een van de officieel erkende goede doelen en geniet van een bijzonder statuut inzake successierechten. Dat betekent dat uw nalatenschap op een klein deel na integraal bij ons theater terechtkomt. Bovendien kan bij een schenking aan zowel een goed doel als aan uw erfgenamen, het goede doel via bepaalde technieken de schenkbelasting of de erfbelasting van uw erfgenamen overnemen. Meer info op www.testament.be

CONTACT

E   mecenaat@demunt.be

Galerij

Galerij

Deel deze pagina