Het federale operahuis in de hoofdstad van Europa

De Munt / La Monnaie

© La Monnaie

MM Member

MM Members is onze nieuwe formule om het trouwe Muntpubliek te verwennen. Iedere abonnee wordt automatisch MM Member, maar u kunt er ook voor opteren om MM Member Plus of zelfs MM Member Premium te worden en te genieten van nog meer exclusieve voordelen en een nog betere service.

MM Member

Als abonnee die regelmatig onze voorstellingen bijwoont, vormt u de ruggengraat van onze community. Daarom wordt u meteen ook een van onze geprivilegieerde MM Members. Zo krijgt u 25% korting op concerten en recitals, ontvangt u onze publicaties gratis bij u thuis en hebt u voorrang bij de losse ticketverkoop.
E : members@demunt.be
T : + 32 (0)2 229 12 11

MM Member Plus

Is opera voor u een totaalkunst die het verdient om in de beste omstandigheden te worden ervaren? Vervolledig dan uw beleving van het nieuwe seizoen met het uitgebreide voordelenpakket van MM Members Plus (voorrang bij de aankoop van tickets of abonnementen, toegang tot bepaalde generale repetities, uitnodigingen voor dagexcursies, het gala en andere exclusieve evenementen).
E : membersplus@demunt.be
T : + 32 (0)2 229 12 06

MM Member Premium

Of trakteert u zich liever op het volledige voordelenpakket? Maak het dan helemaal compleet met het comfort van onze MM Members Premium. Geniet van onze vipservices, vier mee op premièredrinks en vergezel ons op onze buitenlandse trips.
E : memberspremium@demunt.be
T : + 32 (0)2 229 12 06

Onze activiteiten
 • One Day Before
  MM Members Plus en MM Members Premium krijgen een unieke inkijk in een nieuwe productie, 24 uur voor de première. Één constante: een uitgelezen gast op een onverwachte locatie.
 • Meet the Makers
  Maak kennis met de interne keuken van de Munt tijdens een gezellige, persoonlijke ontmoeting met onze medewerkers.
 • Making Of
  Volg het productieproces van onze opera’s van dichtbij en beleef enkele sleutelmomenten tijdens de repetities
 • >> Ontdek al onze activiteiten
   
MM Community Experience

Wilt u opera op een gezellige, flexibele en volledige manier beleven? Kies dan voor een “MM Community Experience”-abonnement!

Downloads

Deel deze pagina