Het Brussel-Hoofdstedelijk Gewest verbiedt alle culturele evenementen vanaf 26 oktober tot en met 19 november. Wij zullen onze gedupeerde klanten zo snel mogelijk contacteren.

Sluiten

Het federale operahuis in de hoofdstad van Europa

DE MUNT LA MONNAIE

© Wim Vanmaele

Rondleidingen
2020-21

Inleiding

ONTDEK DE MUNT!

Napoleon kreeg er ovaties, Callas flaneerde er door de gangen en België werd er geboren. De Munt is een uniek stuk erfgoed. Laat u door onze gidsen op sleeptouw nemen doorheen een doolhof van prachtige zalen, gangen en kamers, waarin elke muur drie eeuwen Brusselse operageschiedenis ademt. De grote verhalen en de kleine anekdotes, de geheimen van het verleden en een inkijk in hoe opera vandaag gemaakt wordt: u hoort en ziet het allemaal, één zaterdag per maand.

Om onze rondleidingen coronaproof te laten verlopen, volgen we strikt de veiligheidsmaatregelen op die op het moment van het bezoek in voege zijn. We vragen u om de social distancing-regels en het verplicht gebruik van een mond-neusmasker vanaf 12 jaar te respecteren, stellen desinfecterende handgel ter beschikking, houden het aantal deelnemers binnen een verantwoord maximum en zorgen voor een veilig uitgestippeld parcours. Eventuele aanpassingen worden u vooraf per mail en ter plaatse meegedeeld.

Data & tickets

Data