Tot onze grote spijt zien we ons genoodzaakt om de volledige voorstellingenreeks van Carmen te annuleren. In dit artikel leest u de redenen die ons tot deze beslissing dwongen. Alle tickethouders worden in de komende dagen gecontacteerd voor de terugbetaling van hun tickets.

Sluiten

Het federale operahuis in de hoofdstad van Europa

DE MUNT LA MONNAIE

© Wim Vanmaele
Enkel met Covid Safe Ticket

Rondleidingen

Inleiding

ONTDEK DE MUNT!

Napoleon kreeg er ovaties, Callas flaneerde er door de gangen en België werd er geboren. De Munt is een uniek stuk erfgoed. Laat u door onze gidsen op sleeptouw nemen doorheen een doolhof van prachtige zalen, gangen en kamers, waarin elke muur drie eeuwen Brusselse operageschiedenis ademt. De grote verhalen en de kleine anekdotes, de geheimen van het verleden en een inkijk in hoe opera vandaag gemaakt wordt: u hoort en ziet het allemaal, één zaterdag per maand.

Om onze rondleidingen coronaproof te laten verlopen, volgen we strikt de veiligheidsmaatregelen op die op het moment van het bezoek in voege zijn. We vragen u om de social distancing-regels en het verplicht gebruik van een mond-neusmasker te respecteren, stellen desinfecterende handgel ter beschikking, houden het aantal deelnemers binnen een verantwoord maximum en zorgen voor een veilig uitgestippeld parcours. Eventuele aanpassingen worden u vooraf per mail en ter plaatse meegedeeld.

Data & tickets

Data & Tickets

 • zat 05 feb 2022

  Tijd

  12:00

  Plaats

  De Munt

  Infos

  Rondleiding in het nederlands

  UITVERKOCHT
 • zat 05 feb 2022

  Tijd

  12:00

  Plaats

  De Munt

  Infos

  Rondleiding in het frans

  UITVERKOCHT
 • zat 05 feb 2022

  Tijd

  12:30

  Plaats

  De Munt

  Infos

  Rondleiding in het engels

  Laatste tickets
 • zon 03 apr 2022

  Tijd

  12:00

  Plaats

  De Munt

 • zat 07 mei 2022

  Tijd

  12:00

  Plaats

  De Munt

 • zat 04 juni 2022

  Tijd

  12:00

  Plaats

  De Munt