De Munt heeft kennis genomen van de maatregelen die de federale regering oplegt voor indooractiviteiten. Op dit moment onderzoeken wij wat de concrete gevolgen zijn voor alle betroffen voorstellingen. Tickethouders zullen volgende week bericht ontvangen van de Munt.

 

Sluiten

Het federale operahuis in de hoofdstad van Europa

DE MUNT LA MONNAIE

© Pieter Claes

Themarondleiding

Trilogia
Mozart Da Ponte

Inleiding

Dit seizoen bundelt de Munt de grote Italiaanse drie van Wolfgang Amadeus Mozart en librettist Lorenzo Da Ponte in één titanische Trilogia. In de handen van het artistieke team Clarac-Deloeil > le lab worden Le nozze di Figaro, Così fan tutte en Don Giovanni drie episodes van eenzelfde verhaal – één grote, eigentijdse comédie humaine in drie luiken.

Op 9 en 15 februari 2020 kunt u tijdens een bijzondere rondleiding in de Munt stilstaan bij het leven en werk van Mozart, de samenwerking met zijn belangrijkste librettist en uiteraard de groots opgezette nieuwe productie die zich nu al aankondigt als één van de hoogtepunten van het seizoen.

Groepen kunnen deze rondleiding nog de hele maand februari en maart door reserveren (via rondleidingen@demunt.be).

Meer weten over Mozart, zijn drie populairste opera’s en de Muntproductie die ze samenbrengt? Woon dan zeker ook de themadag ‘Trilogia Mozart Da Ponte’ bij!

De rondleiding op 9 februari vindt plaats in het kader van de themadag 'Trilogia Mozart Da Ponte'

Data & tickets

Data