De Munt heeft kennis genomen van de maatregelen die de federale regering oplegt voor indooractiviteiten. Op dit moment onderzoeken wij wat de concrete gevolgen zijn voor alle betroffen voorstellingen. Tickethouders zullen deze week bericht ontvangen van de Munt.

 

Sluiten

Het federale operahuis in de hoofdstad van Europa

DE MUNT LA MONNAIE

Opera & Family

Familieworkshop Mozart

Inleiding

Dit seizoen bundelt de Munt de grote Italiaanse drie van Wolfgang Amadeus Mozart en librettist Lorenzo Da Ponte in één grote Trilogia. De voorstellingen zelf zijn voor de kleinsten misschien nog wat te hoog gegrepen, maar een speelse ontdekkingsnamiddag in het spoor van Mozart maakt dat meer dan goed.

Kom op zaterdag 15 februari met de hele familie naar de Ateliers van de Munt voor een workshop rond een componist, die als geen ander tot de verbeelding spreekt. Een wonderkind dat voor zijn tiende al heel Europa doorreisde, dineerde met de koning van Frankrijk en op schoot zat bij de keizerin van Oostenrijk. Een speels genie met een hoofd tsjokvol muziek. Kom drie uur lang al zingend, spelend en luisterend alles te weten over Mozart en zijn tijd!

Galerij

Galerij

Data & tickets

Data