Coronavirus: De Munt annuleert al zijn voorstellingen en evenementen tot en met het einde van dit seizoen. Pikovaya Dama en Der Rosenkavalier worden uitgesteld naar een volgend seizoen. Klik hier voor meer info of vul hier het formulier voor uw gewenste compensatie in.

Sluiten

Het federale operahuis in de hoofdstad van Europa

LA MONNAIE DE MUNT

MM Friends

Pregenerale repetitie met orkest

Don Pasquale

Inleiding

Donizetti’s opera Don Pasquale, een komedie op het thema van de liefdesdriehoek, is vandaag nog even populair bij het publiek als vroeger. De componist bedient zich van de buffastijl van Rossini, wiens virtuositeit en energie hij overneemt, om er met zijn heldere schrijfstijl en unieke flair vervolgens een ‘zachte substantie’ uit te puren. Deze muziek die verbindt, riposteert, streelt, paait, wervelt en soms ook nostalgisch aandoet, is onweerstaanbaar. Deze feestelijke epiloog van het jaar staat onder leiding van dirigent Alain Altinoglu in een regie van Laurent Pelly, die bekendstaat om zijn humoristische aanpak.

MM Friends kunnen deze productie in avant-première ontdekken tijdens de pregenerale repetitie van donderdag 6 december om 14 uur in de Grote Zaal van de Munt.

Data & tickets

Data