De hernieuwing van de vaste abonnementen voor het nieuwe seizoen 2024-25 begint nu zaterdag om 13 uur. Abonnees van het huidige seizoen ontvangen dan een mailtje met alle praktische informatie.

Sluiten
De Munt / La Monnaie DE MUNT / LA MONNAIE
© Luca del Pia

Ontmoeting
met Romeo Castellucci, Peter de Caluwe en Nicola Sani

Inleiding

Regisseur, scenograaf en kunstenaar Romeo Castellucci verwierf wereldfaam als schepper van een nieuw theater, gebaseerd op een totaliteit van de kunsten.

Zijn ensceneringen werden opgevoerd in prestigieuze internationale theaters en festivals en voorgesteld in meer dan vijftig landen. 

Komende herfst regisseert hij in de Munt in Brussel Die Zauberflöte .  In Bozar pakt hij uit met een artistiek project geïnspireerd op de tentoonstelling van schilder Theodoor van Loon die een eigen versie van het caravaggisme introduceerde.   In Kanal-Centre Pompidou presenteert hij zijn performance-installatie La Vita Nuova.

In het Istituto Italiano di Cultura neemt Romeo Castellucci deel aan een debat over zijn activiteiten als operaregisseur, met Peter de Caluwe, directeur van de Munt, en Nicola Sani, componist en directeur van de Accademia Chigiana van Siena

Data & tickets

Data & tickets

19.00

Plaats

Istituto Italiano di Cultura

Taal

In het Frans

Tarieven

Reservering verplicht, via castellucci.eventbrite.it/

Data & tickets

Data