Het federale operahuis in de hoofdstad van Europa

LA MONNAIE DE MUNT

De Munt genomineerd voor de International Opera Awards 2018

Op de International Opera Awards 2018 werd de Munt genomineerd in de categorie ‘Education and Outreach’ (onderwijs en sociale bijstand): een mooie erkenning voor ons maatschappelijk engagement en onze sociale projecten!

De International Opera Awards hebben de finalisten voor 2018 bekendgemaakt. De Munt werd genomineerd voor de International Opera Award ‘Education and Outreach’ en krijgt daarmee een mooie erkenning voor zijn uitgesproken maatschappelijk engagement en zijn jarenlange traditie van sociale en educatieve projecten.

De Munt wil zoveel mogelijk mensen in contact brengen met opera en klassieke muziek. Daarom hebben wij niet alleen educatieve projecten (MM Schools, MM Academy , onder andere) en een sociaal programma (Een brug tussen twee werelden), maar organiseren we ook community projecten (zoals Orfeo & Majnun), familieconcerten  en reserveren we bepaalde voorstellingen voor kwetsbare groepen (Building Bridges)...

De winnaars worden aangekondigd op 9 april, maar wij zien deze nominatie alvast als een bevestiging van onze jarenlange inspanningen!

Bekijk de nominaties