Tot onze grote spijt zien we ons genoodzaakt om de volledige voorstellingenreeks van Carmen te annuleren. In dit artikel leest u de redenen die ons tot deze beslissing dwongen. Alle tickethouders worden in de komende dagen gecontacteerd voor de terugbetaling van hun tickets.

Sluiten

Het federale operahuis in de hoofdstad van Europa

DE MUNT LA MONNAIE

Maestro muziek!

Een geïllustreerd familieboek waarin Alain Altinoglu, muziekdirecteur van de Munt, jong en oud laat kennismaken met de fascinerende wereld van de dirigent en zijn symfonisch orkest.

Bij uitgeverij Borgerhoff & Lamberigts verscheen het boek Maestro muziek!
Het is een Nederlandse vertaling van Maestro, à vous de jouer!, dat eerder werd uitgegeven bij Actes Sud. Daarin dompelt onze muziekdirecteur Alain Altinoglu – samen met co-auteurs Ira Imig en Chantal Lamarque – groot en klein onder in de wereld van de dirigent en het symfonisch orkest.

Hoe het dirigeerstokje is ontstaan, waarom een orkest haar vaste opstelling heeft, wie de grote componisten en dirigenten uit het verleden waren, wat een dirigent tijdens de pauze van een voorstelling allemaal uitspookt en waarom hij soms zo’n gek pinguïnpak draagt: je komt het allemaal te weten in dit familieboek met prachtige illustraties van Bruno Gibert.

Zowel de Nederlandse als de Franse versie worden dit weekend te koop aangeboden tijdens de twee Requiem & Poèmes-concerten in Flagey. Na afloop houdt Alain Altinoglu ook een korte signeersessie.

De boeken zijn beschikbaar bij MM Tickets en in het Muntpaleis gedurende de voorstellingenreeks van De Gouden Haan.
>> Prijs: 15 €
>> MM Members, Members Plus & Members Premium: 13 € (tot 31 januari 2017)