De Munt heeft kennis genomen van de maatregelen die de federale regering oplegt voor indooractiviteiten. Op dit moment onderzoeken wij wat de concrete gevolgen zijn voor alle betroffen voorstellingen. Tickethouders zullen deze week bericht ontvangen van de Munt.

 

Sluiten

Het federale operahuis in de hoofdstad van Europa

DE MUNT LA MONNAIE

Doe mee aan onze publieksbevraging en maak kans op gratis tickets

Photo by John Schnobrich on Unsplash

De Munt nodigt u uit om deel te nemen aan een studie over cultuur, in samenwerking met Proximus. Het betreft een enquête die kadert in onderzoek naar de verschillende vormen van cultuurbeleving.

De vragenlijst invullen neemt ongeveer 8 minuten in beslag. De resultaten worden verwerkt door Ipsos, een onafhankelijk marktonderzoeksbureau.

Bovendien maakt u bij deelname aan deze enquête kans op een van de vier duotickets voor het recital van Magdalena Kožená !

Deelnemen kan eenvoudig via deze link.

Hartelijk dank voor uw medewerking!

Alle informatie wordt verzameld en verwerkt door Ipsos, een onafhankelijk marktonderzoeksbureau. De antwoorden die u ons geeft, blijven strikt vertrouwelijk en worden anoniem verwerkt, met respect voor de privacywetgeving. In geen geval worden uw persoonlijke gegevens vrijgegeven. Enkel de globale resultaten van het onderzoek zullen worden bekendgemaakt.
Indien u vragen hebt over dit onderzoek, kunt u steeds terecht bij Ipsos (via e-mail: telecom-survey@ipsos-online.com).