Tot onze grote spijt zien we ons genoodzaakt om de volledige voorstellingenreeks van Carmen te annuleren. In dit artikel leest u de redenen die ons tot deze beslissing dwongen. Alle tickethouders worden in de komende dagen gecontacteerd voor de terugbetaling van hun tickets.

Sluiten

Het federale operahuis in de hoofdstad van Europa

DE MUNT LA MONNAIE

Ontdek het aanbod MM SCHOOLS 2021-22

Volg workshops en rondleidingen, woon één van onze specifieke producties voor kinderen en jongeren bij, of kom met de hele klas naar één van onze voorstellingen aan voordeeltarief… ons educatieve aanbod voor het nieuwe schooljaar heeft voor elk wat wils!

Ons educatieve team staat meer dan ooit klaar om kinderen en jongeren in contact te brengen met de wereld van de opera. Voor het lager onderwijs hebben we een hele rits nieuwe workshops in petto: Opera, een betoverend doolhof, bijvoorbeeld, een ontdekkingstocht naar wat er eigenlijk allemaal komt kijken bij een operavoorstelling. Of De list van Gianni Schicchi, een verhaal op muziek van Giacomo Puccini, waar perikelen rond een testament leiden tot dolkomische situaties. Met Carmen, een workshop die u kunt combineren met de gelijknamige intimistische muziektheatervoorstelling, snuiven we dan weer de Spaanse sfeer. We hernemen de workshops Een lied voor de maan nu de uitgestelde première van de voorstelling zal plaatsvinden, en pikken daarnaast Villa Verdi en Parsifal en de ridders van de Ronde Tafel opnieuw op.

Ook voor het secundair en hoger onderwijs valt er opnieuw heel wat te ontdekken. We vermelden in het bijzonder The Time of Our Singing, de langverwachte wereldcreatie van Kris Defoorts nieuwe opera maar ook voor alle andere producties zijn schoolgroepen erg welkom. Daarnaast starten we vanaf september ook onze verschillende rondleidingen doorheen het prachtige operagebouw én doorheen onze ateliers opnieuw op. De Munt staat meer dan ooit klaar om de onderwijswereld en de culturele wereld met elkaar te verbinden.