MM Tickets is gesloten van maandag 5 juli tot en met maandag 17 augustus en is opnieuw open vanaf dinsdag 18 augustus. 

Sluiten

Het federale operahuis in de hoofdstad van Europa

LA MONNAIE DE MUNT

Verkoop nieuwe abonnementen en losse tickets seizoen 2020-21 voorlopig uitgesteld

Gezien de huidige, onvoorspelbare situatie, heeft de Munt beslist voorlopig geen nieuwe abonnementen, en geen losse tickets te verkopen voor het seizoen 2020-21. Zodra we meer duidelijkheid hebben over de verdere stappen uit de quarantaine en de seizoensstart in september communiceren we een nieuwe datum.

De Munt heeft beslist om de start van de abonnementenverkoop en de losse ticketverkoop voorlopig uit te stellen tot een nog nader te bepalen datum. Een veilige en gezonde terugkeer naar de Munt is onze absolute prioriteit. Om die te garanderen zijn er momenteel nog te veel onzekerheden. We evalueren de situatie van dag tot dag, en houden u op de hoogte van nieuwe informatie. Zodra duidelijk is wanneer we de ticket- en abonnementenverkoop opnieuw kunnen opstarten, zullen we u via mail contacteren over de nieuwe startdatum van de abonnementenverkoop.

Wie dit seizoen een vast abonnement had kan zijn abonnement wel gewoon hernieuwen voor het seizoen 2020-21. Onze medewerkers zullen u hiervoor contacteren, of hebben dat inmiddels gedaan.

We hopen u snel opnieuw in onze schouwburg te kunnen ontvangen.