Coronavirus: De Munt annuleert al zijn voorstellingen en evenementen tot en met het einde van dit seizoen. Pikovaya Dama en Der Rosenkavalier worden uitgesteld naar een volgend seizoen. Klik hier voor meer info of vul hier het formulier voor uw gewenste compensatie in.

Sluiten

Het federale operahuis in de hoofdstad van Europa

LA MONNAIE DE MUNT

Kies uw gewenste compensatie voor onze geannuleerde voorstellingen

U had tickets voor een van onze geannuleerde voorstellingen? De Munt biedt u verschillende compensatieopties en de mogelijkheid om ons huis te steun.

Door de verlenging van de maatregelen tegen de verspreiding van het Coronavirus (COVID-19), ziet de Munt zich genoodzaakt om al zijn voorstellingen en evenementen tot en met het einde van dit seizoen te annuleren.

Uw ticket(s) voor deze geannuleerde voorstellingen willen we uiteraard compenseren. Om dat proces zo vlot mogelijk te laten verlopen, hebben we onderstaand onlineformulier gecreëerd. Daarin kunt u al uw gegevens achterlaten en de gewenste compensatiemanier selecteren. Gelieve dit voor elk van uw voorstellingen apart te doen.

NAAR HET COMPENSATIEFORMULIER

 

Daarnaast willen we u, in navolging van veel van onze cultuurcollega’s, ook de mogelijkheid bieden om het geïnvesteerde bedrag niet volledig terug te laten betalen. We hoeven u niet te vertellen dat deze crisis ook voor onze instelling een stevige kaakslag is en verregaande gevolgen dreigt te hebben voor de vele artiesten, zangers, dansers, acteurs en musici achter onze voorstellingen.

Kiest u ervoor uw geld niet terug te vragen, dan beschouwt de Munt dit bedrag als een gift. Wij zouden u daar uiteraard zeer dankbaar voor zijn. Wel vragen we u om in dat geval nog steeds het formulier in te vullen. Zo kan ons bespreekbureau het overzicht in de aanvragen bewaren. Bovendien ontvangt u voor iedere gift vanaf € 40 volgend jaar een fiscaal attest van de Munt, waardoor u 45 % van het bedrag recupereert bij uw belastingaangifte voor 2020.

Wij betreuren ten zeerste dat we onze taak als cultuurinstelling voorlopig niet kunnen waarmaken.

In de tussentijd doen we er alles aan om de compensatie die u kiest zo snel mogelijk in orde te brengen. Houd er echter rekening mee dat dit gezien de uitzonderlijke situatie wat langer dan voorzien kan duren. Heeft u toch nog vragen? Ons bespreekbureau blijft ook tijdens deze quarantaine via mail bereikbaar.