Coronavirus: de Munt sluit zijn theater, ateliers en kantoren tot en met 19 april 2020. Alle voorstellingen in april zijn geannuleerd; onze productie van Pikovaya Dama wordt uitgesteld naar een volgend seizoen. Klik hier voor meer info.

Sluiten

Het federale operahuis in de hoofdstad van Europa

LA MONNAIE DE MUNT

Coronavirus: al onze voorstellingen geannuleerd tot eind april

Door de verlenging van de maatregelen tegen de verspreiding van het Coronavirus (COVID-19), blijven onze kantoren gesloten tot en met 19 april. Alle voorstellingen en evenementen in april zijn geannuleerd.

Wegens de verlenging van de maatregelen tegen de verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) en uit respect voor zowel ons personeel, het publiek, het gezondheidspersoneel en de wetenschappelijke instanties, heeft het directiecomité van de Munt beslist om de deuren van zijn theater, ateliers en kantoren tot en met 19 april te sluiten. Dit betekent dat alle dienstverlening opgeschort wordt. Daarnaast zijn alle voorstellingen en evenementen in april geannuleerd.

Dit betreft:

Daarnaast dienen we onze productie van Pikovaya Dama (Tsjajkovksi) eveneens uit te stellen naar een later seizoen.

Zodra we onze normale dienstverlening kunnen hervatten verstuurt De Munt een email naar alle getroffen tickethouders in verband met hun compensatiemogelijkheden.

We hopen u snel opnieuw te mogen ontvangen in onze schouwburg.