Voor alle voorstellingen en activiteiten tot alvast eind december moet iedereen vanaf 16 jaar een Covid Safe Ticket kunnen voorleggen. Meer informatie

Sluiten

Het federale operahuis in de hoofdstad van Europa

DE MUNT LA MONNAIE

De Munt op de Nuit Blanche

Editie 2018 van Nuit Blanche, de jaarlijkse nachtelijke ontmoeting voor kunstliefhebbers in Brussel, maakt de levendige Marollen tot haar bühne. 

De Marollen zijn een ideale locatie om vijftig jaar na Mei ’68 de gevolgen van deze revolutie onder de loep te nemen en het concept contestatie te onderzoeken in al haar verschijningsvormen.

De Munt doet mee en neemt voor de gelegenheid zijn intrek in het Archief van de Stad Brussel. In À la lettre worden vier solisten van onze MM Academy, Gwendoline Blondeel, Raphaëlle Green, Virginie Leonard en Kamil Ben Hsaïn Lachiri, op de piano begeleid door Ouri Bronchti. Ze zullen het stof van de boeken blazen met aria’s van Ravel, Poulenc, Menotti, Bizet en Ibert. Maak kennis met de toekomst van de opera en laat u tijdens een van de vijf voorstellingen tussen 20u en middernacht betoveren in deze unieke setting. 

Meer info op nuitblanche.brussels