De hernieuwing van de vaste abonnementen voor het nieuwe seizoen 2024-25 begint nu zaterdag om 13 uur. Abonnees van het huidige seizoen ontvangen dan een mailtje met alle praktische informatie.

Sluiten
De Munt / La Monnaie DE MUNT / LA MONNAIE

Weerklanken

Rond 'The Time of Our Singing'

Een nieuw cultuurjaar, een nieuw seizoen van onze podcastreeks Weerklanken. In het kader van The Time of Our Singing spraken we voor deze eerste aflevering van het tweede seizoen af met slam-artieste en muzikante Lisette Ma Neza. Het gesprek over haar praktijk als artieste, haar blik als individu en de zoektocht naar een eigen identiteit in een grootstad als Brussel toetsen we aan vijf citaten uit de roman van Richard Powers of het libretto van Peter van Kraaij.

In Weerklanken breken we uit de muren van onze schouwburg, op zoek naar de verhalen van onze opera’s in de wereld die ons omringt. Met de microfoon onder de arm gaan we op bezoek bij een interessante gast die een hedendaagse insteek op onze producties kan bieden. Hosts Greet Samyn en Jasper Croonen loodsen je door het gesprek en de opera, uiteraard doorweven met een aantal verrukkelijke, muzikale amuse-bouches.

Beluister ook de Franstalige aflevering met dichteres en collagekunstenaar Lisette Lombé.

Credits
Lisette Ma Neza, gast
Greet Samyn, host
Jasper Croonen, host

Muziek
Muziekfragmenten uit *The Time of Our Singing* (live opname), Brussel 2021: Kris Defoort, Peter van Kraaij, Kwamé Ryan

Redactie en Productie
De Munt/ La Monnaie

Abonneer u op de podcasts van de Munt
- op Spotify
- op Apple podcasts
- op Stitcher
- op Google Podcasts