De Munt heeft kennis genomen van de maatregelen die de federale regering oplegt voor indooractiviteiten. Op dit moment onderzoeken wij wat de concrete gevolgen zijn voor alle betroffen voorstellingen. Tickethouders zullen deze week bericht ontvangen van de Munt.

 

Sluiten

Het federale operahuis in de hoofdstad van Europa

DE MUNT LA MONNAIE

Het Koor van de Munt

Maakt zich op voor de 'Trilogia'

Wat de politici ook mogen zeggen, niemand die “de stem van het volk” beter belichaamt dan het Koor van de Munt. Van feestende boeren tot wakkere soldaten, van ervaren zeelui tot trouwe bedienden: geen uitdaging is groot genoeg voor ons vocale keurkorps. In onze Trilogia Mozart Da Ponte mogen ze echter voor één keer gewoon zichzelf zijn: Brusselaars van vandaag. In deze tweedelige reportagereeks volgen we hun avonturen in aanloop naar onze Mozarttriptiek.

Aflevering 1: De indrukken van sopraan Lieve Jacobs na de eerste scènische repetities met ‘le lab’ en Alberto Moro over de samenwerking met maestro Antonello Manacorda, die na al het voorbereidende werk van de koorleider voor het eerst zelf plaatsneemt op de bok.

Aflevering 2: in de laatste rechte lijn naar de drie premières worden de verschillende looks van elke koorzanger op punt gesteld.

Deel deze pagina