MyMM: video's, foto's, artikels
 

Franck Ollu dirigeert Penthesilea

Ma  15  December 2014

Na het aangekondigde vertrek van Ludovic Morlot als chef-dirigent van de Munt, gingen wij op zoek naar een vervanger aan het hoofd van ons orkest voor de opera Penthesilea van Pascal Dusapin.
We zijn verheugd te kunnen meedelen dat orkestdirigent Franck Ollu toegestemd heeft de muzikale leiding van deze nieuwe creatie op zich te nemen.

Meer lezen

De Munt wenst de collega’s van de Malmö Opera en het Ensemble Modern te bedanken om Frank Ollu van zijn verplichtingen te ontslaan zodat hij de voorstellingen van Penthesilea kan dirigeren. We zijn hun bereidwillige medewerking heel erkentelijk.

Terug

Recital Anne Sofie von Otter geannuleerd

Woe  29  Oktober 2014

Wegens de voorziene gevolgen van de nationale staking op 15 december, zijn we genoodzaakt het recital van Anne Sofie von Otter te annuleren.

Heeft u al een ticket? Dan kunt u zich wenden tot MMTICKETS (02 212 12 11 - tickets@demunt.be) om uw tickets te ruilen voor een ander recital of concert naar keuze of om ze te laten terugbetalen.

Babel (words) uitgesteld

Woe  29  Oktober 2014

De productie Babel (words) van choreograaf Sidi Larbi Cherkaoui wordt uitgesteld naar nader te bepalen data op het einde van dit seizoen.

 
Extra
Muros