MyMM: video's, foto's, artikels
 

Michael Haneke’s Così fan tutte nu op dvd

Vr  24  Januari 2014

Hoe noodlottig is het streven om in liefdeszaken de waarheid te willen achterhalen? Vrouwen en mannen verschroeien hart en vleugels in hun pogingen om de liefde te doorgronden. Perversiteit en wreedheid verdrijven al snel hunkering en tederheid… Michael Haneke’s veelgeprezen productie van Mozarts opera, live opgenomen in het Teatro Real te Madrid in de lente van 2013, is nu uit op dvd!

De Munt - Michael Haneke’s Così fan tutte nu op dvd

Ludovic Morlot neemt het Requiem van Bruneau op

Ma  25  November 2013

Recent verscheen bij het label Cypres de eerste cd van onze chef-dirigent Ludovic Morlot samen met het Symfonieorkest en koor van de Munt.

Meer lezen

Naast het Requiem van Alfred Bruneau – een vergeten pareltje dat dankzij onze musici en de solisten Mireille Delunsch, Nora Gubisch, Edgaras Montvidas en Jérôme Varnier herontdekt kan worden –, vindt u er ook nog de Suite Symphonique Pelléas et Mélisande gecomponeerd door Marius Constant, naar de gelijknamige opera van Claude Debussy.
Deze CD is verkrijgbaar in de MMShop.

Terug

De Munt - Ludovic Morlot neemt het Requiem van Bruneau op

Parsifal van Castellucci op DVD

Ma  11  November 2013

Romeo Castellucci’s eerste operaproductie is nu te (her)ontdekken vanuit uw eigen zetel.

Meer lezen

Wagners Parsifal wordt algemeen beschouwd als een werk vol raadsels en tegenstellingen. Dat schrikte regisseur Romeo Castellucci echter niet af: in 2011 regisseerde hij in de Munt een zeer persoonlijke en vernieuwende versie van Wagners laatste opera. De gedurfde enscenering en controversiële stijl maken van deze Parsifal een atypische voorstelling.
Een niet te missen meesterstuk in uw collectie.

Uitgebracht door Bel Air.

Terug

De Munt - Parsifal van Castellucci op DVD