MyMM: video's, foto's, artikels
 

Penthesilea op de radio

Ma  30  Maart 2015

De productie van Penthesilea, een nieuwe opera van Pascal Dusapin die de Munt in wereldpremière voorstelt in een regie van Pierre Audi en Berlinde De Bruyckere, wordt uitgezonden op Klara en op Musiq’3 op zaterdag 25 april 2015.

A Choreographer’s Score

Zo  16  November 2014

De derde box in de reeks A Choreographer’s Score is gewijd aan de dansvoorstellingen Drumming en Rain en wordt op 25 november voorgesteld in Bozar.

Meer lezen

In interviews met de musicologe Bojana Cvejić belicht Anne Teresa De Keersmaeker haar choreografisch werk aan deze producties die beide geïnspireerd zijn op muziek van de minimalistische componist Steve Reich.
Deze box bevat een boek met interviews, tekeningen, schema’s, foto’s, choreografisch en dramaturgisch materiaal en drie dvd’s.

Op 25 november, om 18u30, voorafgaand aan een opvoering van Steve Reichs Music for Eighteen Musicians door het Ictus ensemble in het kader van Ars Musica stellen Anne Teresa De Keersmaeker en Bojana Cvejic hun boek voorstellen in Bozar. Het gesprek wordt gemodereerd door Klara-netmanager Chantal Pattyn.

Drumming & Rain: A Choreographer’s Score

  • In het Engels en het Frans.
  • DVD in het Engels, ondertiteld in het Frans en het Nederlands
  • Uitgebracht door het Mercatorfonds en Rosas.

Terug

De Munt - A Choreographer’s Score
 
Extra
Muros