MyMM: video's, foto's, artikels
 

Start ticketverkoop voor september 2014

Za  28  Juni 2014

De zomer breekt aan, zijn uw valiezen al gepakt? Vergeet zeker uw culturele bagage niet! Koop vanaf zaterdag 28 juni uw tickets voor de voorstellingen die te zien zijn van 8 tot 30 september 2014 en start het nieuwe schooljaar in schoonheid.

Meer lezen

Daphne
Regisseur Guy Joosten plaatst in Daphne de wereld van een ecologisch geïnspireerde ‘hipster’ aan de rand van de mainstream tegenover de harde economische realiteit.

Librettolezing Strauss’ Daphne
Een tienkoppig ensemble van acteurs, zangers en musici stroopt de muziek van de tekst en laat de inhoud ervan op een nieuwe manier resoneren in een informele sfeer en met een speels karakter.

Stéphane Degout
Stéphane Degout was dit seizoen al in Hamlet en Au monde te zien. Deze keer komt hij terug naar de Munt met een eigen recital waarin nieuwe facetten van zijn talent worden geëxploreerd.

Jérémie Rhorer
In deze Walpurgisnacht, een heidens lenteritueel om de natuurkrachten te bezweren, combineert Mendelssohn levendige solopartijen en krachtige koren met zijn typische, geraffineerde orkeststijl en schreef hij misschien wel zijn meest opzwepende muziek.

>> koop hier uw tickets

Terug

De Munt - Start ticketverkoop voor september 2014