MyMM: video's, foto's, artikels
 
De Munt - MMCorporate Club

MMCorporate Club

De MM Corporate Club verzamelt de bedrijfspartners van de Munt. De MM Corporate Club biedt u en uw bedrijf een indrukwekkende ervaring die een onvergetelijke indruk zal laten bij uw zakenrelaties. Dankzij de Club wordt het imago van uw bedrijf geassocieerd met een huis dat wereldwijd gekend is voor zijn creatieve geest en zijn culturele impact.

Door de leidinggevenden van de bedrijfspartners en mecenassen van de Munt samen te bundelen wil de MM Corporate Club de uitwisseling van ideeën en het totstandkomen van zakenrelaties bevorderen. Het Development Departement van de Munt biedt de huidige en toekomende bedrijfspartners van de MM Corporate Club een aantal formules aan op maat, die kunnen tegemoetkomen aan de specifieke eisen van elk van hen.

Een bezoek aan de Munt getuigt niet alleen van interesse voor cultuur en belangstelling voor het erfgoed maar is eveneens een maatschappelijk engagement. De Munt heeft zich inderdaad sinds een aantal jaren geëngageerd in verschillende actieprogramma’s met scholen en al wat er bij komt kijken. Daarnaast konden 6.000 jongeren en 5.000 minderbedeelden genieten van gratis plaatsen of aan sterk verminderde prijs.

MM CORPORATE CLUB - MM CORPORATE PARTNERS
Clio Rosenoer
T : +32 (0)2 210 84 05
E : corporate@demunt.be

Extra
Muros