MyMM: video's, foto's, artikels
 
De Munt - Kids program

Kids program

De Munt biedt ondernemingen zijn ervaring aan in het artistieke, pedagogische en culturele domein om evenementen te organiseren die voorbehouden zijn aan de kinderen van uw personeel of van uw genodigden, in het theater of in uw eigen bedrijf.

 

WORKSHOPS

Wat is er plezieriger dan leren terwijl je speelt? En wat is er interessanter en maakt je rijker dan een collectieve arbeid die muziek, theater, kostuums en decors verenigt?

 • Viva Verdi !
  Workshop van één dag voor kinderen van 9 tot 12 jaar – 25 deelnemers en 2 animatoren per groep, tot 3 groepen gelijktijdig.
  Verrassingen, ontspanning en emoties zijn op de afspraak met deze beroemde Italiaanse componist en, via hem, met opera in het algemeen.
  De grote levensboom van Verdi en een formidabel ganzenspel laten de kinderen op een ludieke en creatieve manier ontdekken wat opera is en wat het leven was van deze boeiende operacomponist.
  De dag eindigt met een voorstelling van een klein spektakel dat de kinderen zelf gemaakt hebben op een episode uit het leven van Verdi.

 • La Cenerentola
  Workshop van 1.30 u voor ouders samen met hun kinderen van 9 tot 12 jaar– 25 medewerkers per groep en 2 animatoren – gelijktijdig 2 groepen.
  Het theater doorkruisen, onverwachte toestanden meemaken, samen een spektakel op het getouw zetten en dat opvoeren: dat is de uitdaging van deze workshop rond de geschiedenis van Assepoester en de opera van Rossini. Men wisselt ideeën uit, bedenkt situaties, combineert handige trucjes, verkleedt zich…natuurlijk allemaal met een optimaal artistiek resultaat als einddoel.

 

VOORSTELLINGEN VOOR KINDEREN

Wat is er heerlijker voor kinderen dan een voorstelling die speciaal voor hen georganiseerd wordt in de Muntschouwburg of in uw bedrijf zelf?

 • De "Kleine" Toverfluit
  Voor kinderen van 4 tot 10 jaar, met of zonder hun ouders – 25 kinderen per voorstellig – in de Munt of in uw bedrijf.
  Muzikale emoties, een prachtig sprookje en verrukkelijke beelden – dat is allemaal te zien in deze korte vertoning van 30 minuten, gebaseerd op de opera De Toverfluit van W. A. Mozart. In een klein theater beelden miniatuurpersonages de ontmoeting uit tussen Prins Tamino en Prinses Tamina, geholpen door de vogelvanger Papageno en een toverfluit, dat alles met een verteller en op de muziek van Mozart.

Extra
Muros