MyMM: video's, foto's, artikelsOnline tickets
De Munt - Late Night at the Opera
De Munt ¦ MM Extra ¦ Late Night at the Opera ¦ Intro

Late Night at the Opera

Wij willen FEEST in de Opera!

U vraagt, wij draaien. Philippe Boesmans heeft zich tijdens het schrijven van zijn nieuwe opera Au monde laten inspireren door een breed scala aan muziekgenres. Daarom hebben we electrotrio The Subs uitgenodigd na de laatste voorstelling van Au monde om te praten over de wereldcreatie in het kader van A Night at the Opera. Nadien zorgen Catclub dj's Lady Jane & Fais Le Beau voor opzwepende ritmes en dansbare beats met een multiclimax na middernacht.
Centraal in het seizoen 2014-2015 van de Munt staan de zeven hoofdzonden. Hoog tijd om de jouwe te ontdekken en van opera je achtste hoofdzonde te maken!

Geniet uitzonderlijk op deze avond van enkele promotiedeals:

  • Betaal € 5 inkom en krijg in ruil een Go!pera kaart die je toegang geeft tot exclusieve activiteiten aan voordelige prijzen.
  • Voor de 30- tot 40- jarigen geeft het ticket van A Late Night at the Opera een korting van 5 euro bij de aankoop van een Young Friends lidmaatschap.
  • Tijdens de Early Birds Actie zal Shell Shock (op teksten van Nick Cave), Medúlla (naar het gelijknamige album van Björk) en de dansvoorstelling van Anne Teresa De Keermaeker op muziek van Brian Eno worden verkocht gedurende één week in exclusieve voorverkoop.

Lady Jane speelde in de jaren ’90 al op de bekende Food feesten in haar hometown Leuven naast grootheden als Kenny Hawkes, Stacey Pullen en Derrick May. Snel daarna wordt ze internationaal opgepikt en krijgt ze de kans om te draaien in Amsterdam, Londen, Berlijn en Parijs met artiesten als Kim Ann Foxmann, Nicholas Jaar, Chloe, Planningtorock en Mano Le Though. Haar muzikale voorkeur is sindsdien geëvolueerd maar haar stijl blijft uniek: melodieus, sensueel en soulful. Tegenwoordig is Lady Jane de vrouw achter de befaamde Catclub party's die sterk verbonden zijn met de kunst- en modewereld en altijd op speciale locaties in Brussel plaatsvinden, zoals bijvoorbeeld leegstaande art deco-gebouwen en verlaten postsorteercentra.

>> https://soundcloud.com/ladyjane


© Lisa Lapierre
 

   
Extra
Muros