MyMM: video's, foto's, artikelsOnline tickets
De Munt - Asaf Avidan
De Munt ¦ MM Extra ¦ Asaf Avidan ¦ Intro

Asaf Avidan

Back to Basics

Na de succesvolle “Different Pulses Tour” die de grootste zalen en festivals aandeed en waarbij hij vaak optrad voor tienduizenden fans, wil Asaf Avidan iets anders en gaat hij back to basics.

Door een intieme, akoustische setting in kleinere zalen, keert Asaf terug naar “the heart of the songs” en zal hij grasduinen in een selectie van zijn werk. Het belooft een hartbrekende, eerlijke vertolking te worden.
Met een gevarieerd palet van instrumenten – onder meer gitaar, piano, harmonica en percussie – en zijn unieke stem schetst hij een breed spectrum aan emoties en laat hij zijn teksten voor zich spreken.

“Er bestaan vele "coole" muzikanten, goede producties of boeiende vibes... maar we mogen de basis van het songwriting en een eerlijke benadering van de zang niet vergeten... Het is voor mij altijd een goede test om een tijdje afstand te nemen van de grote producties en mezelf, maar ook mijn publiek, eraan te herinneren waarom we precies samen zijn gekomen.”

Avidan, een van de interessantste en eerlijkste artiesten van zijn tijd, reist met zijn “Back To Basics Tour” opnieuw de wereld rond.


Productie Gérard Drouot Productions
 

   
Extra
Muros