MyMM: video's, foto's, artikelsOnline tickets
De Munt - A Night at the Opera
De Munt ¦ MM Extra ¦ A Night at the Opera ¦ Intro

A Night at the Opera

met Tijs Delbeke (Sir Yes Sir)

A Night at the Opera: nieuwe formule, nieuwe timing!

De avond blijft een drieluik, maar zal voortaan steeds één uur voor aanvang van de voorstelling starten met een vernieuwde ‘Before’.

Patrick Leterme, radiojournalist en veelzijdig musicus, wordt onze nieuwe gastheer. Hij laat ons op een ludieke wijze kennismaken met de operaproductie die we even later op het toneel te zien krijgen, evenals met de pop/rockmuzikant die te gast is.

Het derde luik, de ‘After’, blijft ongewijzigd. Patrick zal er nog steeds vergezeld worden door de pop/rockmuzikant en één of meerdere zangers uit de operaproductie voor een verrassende, interactieve en ongedwongen ontmoeting bij een glas. In de Grote Foyer, die voor de gelegenheid in een cabaretsfeer wordt gehuld, sluiten we de avond in schoonheid af met een live vertolking van een nummer van de pop/rockmuzikant.

Laatste nieuwigheid: tijdens de pauze(s) van de operavoorstelling wordt er een ‘Meeting Point’ ingericht naast de Grote Foyer, de ideale plek om elkaar te ontmoeten, de eerste indrukken uit te wisselen en van deze avond echt iets bijzonders te maken.

Afspraak op 5 februari voor deze A Night at the Opera 2.0! Multi-instrumentalist Tijs Delbeke, frontman van de fantastische Antwerpse rockband Sir Yes Sir – waarvan het debuutalbum We Should Talk verscheen in februari 2013 – zal onze gast zijn. Je zag hem misschien ook al aan het werk met dEUS, Mauro, Dez Mona of Tom Pintens…

>> www.siryessir.be


Met de steun van BNP Paribas Fortis, Pure FM
 

   
Extra
Muros