MyMM: video's, foto's, artikels

 
De Munt - Vereniging School-Opera

Vereniging School-Opera

Kunst beleven is een gebeurtenis die emoties, reflecties en vragen opwekt.
 Door sensibilisatie en opvoeding in de opera willen we, samen met u, leerlingen en studenten kansen bieden om op termijn hun leven, hun samenleving en hun cultuur beter te begrijpen.

De vereniging School – Opera werd opgericht met als doel een dialoog tussen leerkrachten en de Munt te ontwikkelen en samen te bouwen aan een onderwijswereld waarin culturele projecten absoluut als verrijkend aanvaard worden.

Enerzijds biedt de vereniging een kans aan leraren om regelmatig de verschillende Muntproducties, zowel repetities als voorstellingen, te volgen en anderzijds is het een weg om reacties; meestal positief, soms kritisch maar steeds interessant, op het educatieve werk van de Munt uit te wisselen.

Leden van de vereniging School – Opera krijgen het MMM toegestuurd. De Nieuwsbrief van de vereniging kondigt digitaal onze activiteiten aan.

Voor het seizoen 2015-2016 kondigen we, onder voorbehoud van wijziging, repetities aan waarvoor een beperkt aantal leden van de vereniging School – Opera zal worden uitgenodigd (steeds op inschrijving via de Nieuwsbrief).

 

Data en uurregeling onder voorbehoud van wijziging.

Wij hopen u verder nog andere boeiende activiteiten te kunnen aanbieden, waarover telkens meer info in onze Nieuwsbrief

 

Praktische info

- Om u in te schrijven vult u het onderstaande formulier in
- Vervolgens stort u € 15
 lidgeld op de naam van de Munt met de mededeling “School-Opera PP1500 + uw naam” op volgende rekening:
Iban : BE65 6790 0005 8196
 / BIC : PCHQBEBB

>> inschrijven

Extra
Muros