MyMM: video's, foto's, artikelsOnline tickets
De Munt - Véronique Gens
De Munt ¦ Recitals ¦ Véronique Gens ¦ Intro

Véronique Gens

Invitation au voyage

De sopraan Véronique Gens, die al eerder op ons podium te horen was in Iphigénie en Aulide en die Vitellia in La Clemenza di Tito zal vertolken, is gespecialiseerd in barokmuziek en werk van Mozart. Haar uitstraling en bijzondere stem toont ze niet alleen in opera’s maar ook in recitals. Ze nodigt ons uit om te proeven van de mooiste en meest geraffineerde Franse liederen van het eind van de 19de eeuw: Fauré’s Le Papillon et la fleur, Debussy’s Nuit d’étoiles, Hahns Le Printemps, natuurlijk Duparcs bekende Invitation au voyage naar Baudelaire, en La Chanson bien douce, een lied van Chausson op een tekst van Verlaine... Muzikale en literaire pareltjes die Véronique Gens met haar kleurrijke timbre gestalte geeft, in een stijl waarin het hele gamma aan emoties meezindert. Pianiste Susan Manoff begeleidt haar in dit recital waarin de kunst van de suggestie ten top gedreven wordt.

 

Come together en u wordt getrakteerd
Breng iemand mee naar het recital van Véronique Gens in de Munt en wij bieden u een aperitief aan in bar-restaurant AUB.SVP, dat zich vlak om de hoek bevindt.
Om uw tweede ticket of twee nieuwe tickets aan te kopen volstaat het om te bellen of binnen te springen in de MM Box Office. Aarzel niet: actie geldig voor de eerste 50 gelukkigen!

>> Info & tickets: MM Box Office - Leopoldstraat 23, 1000 Brussel
 / 02 229 12 11 / boxoffice@demunt.be


Productie De Munt / La Monnaie
Copresentatie Bozar Music
© Marc Ribes
 
   
Extra
Muros